Consiliul Siguranței

Pacientului

Grup de Lucru

Miercuri, 29 Mai 2019, ora 17.00

Hotel Hilton Garden Inn Bucharest Old Town  (12 Doamnei Street, District 3 Bucharest)

Sala Floreasca South

 

Siguranța Pacientului

Program de grupuri de lucru profesionale, la care participă profesioniști din domeniul sănătății publice, specialiști și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți din România.

Vă invităm miercuri, 29 mai 2019, începând cu ora 17.00, la lansarea Consiliului Siguranței Pacientului, pentru a dezbate și a propune un model de colaborare formală între asociațiile de pacienți și specialiștii din domeniul medical, în vederea optimizării procesului de interacțiune cu instituțiile publice din domeniul medical și în vederea fluidizării și creșterii transparenței deciziilor care pot îmbunătăți siguranța pacienților și accesul acestora la tratamente și medicații eficiente. 

Moderator:

Discutiile vor fi moderate de Dr. Vasile CEPOI

   Dr. Vasile CEPOI

Dr. Vasile CEPOI

Presedinte - Secretar de Stat, ANMCS

CONFIRM PARTICIPAREA!

Pentru a confirma participarea dumneavoastră la acest eveniment și pentru a completa formularul de înregistrare, vă rugăm dați click pe butonul de mai jos.

RĂMÂN INTERESAT!

Dacă agenda nu vă permite să participați, dar doriți să rămâneți conectat la comunitățile noastre și să primiți astfel de invitații în viitor, accesați butonul de mai jos.

Acest program este dezvoltat de  Oameni și Companii cu susținerea următorilor parteneri:

Oameni și Companii este specializată în soluții de marketing și comunicare cu + 100 comunități business și profesionale.

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate este o instituţie publică cu personalitate juridică, organ de specialitate al administraţiei publice centrale în domeniul managementului calităţii în sănătate. Scopul ANMCS constă în asigurarea şi îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor de sănătate şi a siguranţei pacientului, prin standardizarea şi evaluarea serviciilor de sănătate şi acreditarea unităţilor sanitare.

Novo Nordisk  este liderul mondial în terapia diabetului. Este companie care în cei peste 95 de ani de existență a contribuit fundamental la îmbunătățirea stării de sănătate și a calității vieții pacienților cu diabet zaharat, dar și cu alte boli cronice (hemofilia, tulburari de crestere, obezitate), din România și din întreaga lume, fiind singura companie care a asigurat medicamente pentru îngrijirea diabetului în țara noastră înainte de 1989.

Farmexpert este unul dintre cei mai importanţi distribuitori de medicamente şi parafarmaceutice din România – locul 1 în piaţa farmaceutică din punct de vedere al profitabilităţii – având acoperire la nivel naţional prin intermediul a 6 depozite din marile oraşe ale ţării.

Roche este unul din pionerii globali ai industriei farmaceutice și de diagnostic, ce inoveaza continuu, cu scopul de a îmbunătăți viața oamenilor. Roche oferă produse și servicii care acoperă întreg spectrul îngrijirilor de sănătate, pornind de la prevenție, tratament și până la monitorizarea post-tratament, în arii terapeutice majore unde există nevoi medicale neacoperite încă.

Unifarm este în prezent unul dintre principalii distribuitori de produse farmaceutice si parafarmaceutice din România, cu o experiență de peste 80 ani în piața farmaceutică națională și internațională. Desfășoară o activitate cu caracter social-sanitar, ca parte integrantă a sistemului de ocrotire a sănătății.

Linde Gaz este liderul pieței naționale în domeniul gazelor industriale. Compania produce și distribuie gaze industriale, speciale, alimentare și medicale, produse dedicate sudării, echipamente, accesorii și oferă o gamă largă de servicii conexe alimentării și utilizării gazului.