Cum ajută analiticele activitatea departamentului de HR? Află la webinarul GlobalHRManager din 26 martie

Distribuie

Marți, 26 martieMădălina Racovițan, Partener KPMG, va prezenta avantajele utilizării analiticelor pentru departamentele de HR, în cadrul primei întâlniri a comunității OSC-GlobalHRManager din acest an.

Deși în organizațiile din România datele sunt foarte puțin folosite, la nivel incipient, experiențele unor companii multinaționale demonstrează că există o serie de avantaje care decurg din elaborarea și implementarea unei astfel de proceduri. În primul rând, analiticele ajută în zone care sunt deja sub influența dezvoltării tehnologice: recrutare, evaluare, retenție.

Pe lângă acestea, specialiștii subliniază posibilitatea realizării unor predicții în ce privește evoluția angajaților sau anticiparea unor rezultate care implică activitatea departamentului de resurse umane. De asemenea, pot ajuta la elaborarea pașilor necesari pentru atingerea unui obiective.

Poate cel mai important aspect legat de relevanța datelor analitice îl reprezintă posibilitatea de a le utiliza în procesele de luare a unor decizii. Dacă dorești să afli cum, dar și să explorezi variantele prin care colectarea și utilizarea analiticelor le au pentru organizația în care lucrezi, te așteptăm la webinar.

Participarea este gratuită pentru specialiștii de resurse umane. Detaliile și formularul de înregistrare sunt disponibile în invitația electronică.

Activități similare