Cum pot colabora comunicatorii și reprezentanții media pentru combaterea fake news, tema Open House ARRP din 4 aprilie

Distribuie

Într-o lume dominată de fluxuri masive de informații și propagare rapidă, combaterea fenomenului fake news a devenit o prioritate esențială pentru societatea contemporană. În lumina acestui context, Asociația Română de Relații Publice (ARRP) organizează un eveniment dedicat explorării colaborării dintre industria de PR și media în identificarea, combaterea și demontarea informațiilor false.

Evenimentul va avea loc joi, 4 aprilie, începând cu ora 16.00, pe platforma Zoom, oferind participanților oportunitatea de a se alătura discuției și de a contribui la promovarea unei informări corecte și echilibrate în societate.

În cadrul acestei întâlniri, participanții vor avea ocazia să exploreze modalități eficiente prin care comunicatorii și media pot colabora în lupta împotriva fake news-ului. Vom analiza strategiile și instrumentele disponibile pentru identificarea și combaterea acestui fenomen, contribuind astfel la consolidarea unei societăți informate și conștiente, alături de:

🎙️ Toader Păun, Digital M anager la Veridica.ro, cu o vastă expertiză în analiza și combaterea fake news-ului online.

🎙️ Cătălin Hosu, Președinte al Asociației Române de Relații Publice (ARRP), care va împărtăși perspectivele și inițiativele ARRP în lupta împotriva propagării informațiilor false.

Participarea este gratuită pentru comunicatori, iar datele de acces la webinar vor fi transmise ulterior completării formularului de înregistrare. Înregistrarea la eveniment se poate face pe pagina evenimentului .

Această întâlnire este parte a unei serii de evenimente Open House în care se discută subiecte relevante pentru industria PR din România și este organizată de către Asociația Română de Relații Publice , cu sprijinul EventsMax.ro, Oameni și Companii și Comm360 . Pentru mai multe informații despre evenimentele din PR vă puteți abona la newsletter-ul EventsMax – PR aici , iar pentru informații despre proiectele ARRP, vă puteți abona la newsletter-ul Asociației, aici .

Activități similare