Descoperă puterea podcasturilor business în strategia ta de marketing, la următoarea întâlnire MarketingManager, din 24 aprilie

Distribuie

În era digitală în continuă evoluție, modalitățile tradiționale de promovare și marketing sunt înlocuite treptat de tehnici mai interactive și mai adaptate la stilul de viață modern al consumatorilor. Unul dintre aceste instrumente de marketing care a câștigat popularitate în ultimii ani este podcastul business.

Marketingul prin podcasturi business a devenit o unealtă eficientă pentru promovarea brandurilor, creșterea vizibilității și angajamentul audienței. Cu numeroasele sale avantaje, această formă de conținut audio oferă oportunități semnificative pentru companii de a-și atinge obiectivele de marketing.

Te invităm miercuri, 24 aprilie, începând cu ora 16.00, să descoperi oportunitățile pe care le oferă podcasturile business pentru a-ți crește vizibilitatea și a atrage noi clienți.

În cadrul acestui eveniment online, vom explora cum poți să-ți promovezi afacerea prin intermediul podcasturilor. Vom discuta despre importanța selectării podcasturilor potrivite pentru publicul tău țintă, despre cum să te prezinți într-un mod captivant și autentic, și despre strategii eficiente de colaborare cu creatorii de conținut podcast.

Vor fi alături de noi:

🎙️Eric Melchor , fondator B2B PodPros

🎙️Cătălin Hosu, owner Comm 360, moderator.

Dezbaterea va avea loc online, pe Zoom, iar durata estimată este de 60 minute. Evenimentul se va desfășura în limba engleză. Detalii și înregistrare pe pagina evenimentului .

Participarea este gratuită pentru marketeri profesioniști și pasionați de marketing, iar datele de conectare îți vor fi trimise pe e-mail, ulterior completării formularului de înregistrare.

Întâlnirea este parte a unui program de comunicare profesională derulat de Oameni și Companii și EventsMax.ro. Te poți abona la newsletter aici pentru a primi pe e-mail informații despre întâlnirile din program, dar și alte evenimente din MarComm.

Activități similare