Marketing and Communication Solutions addressing +100 Business & Professional Communities

 

 

 

Despre Noi

Suntem specializati in solutii de marketing, cu experienta in accesare si comunicare cu peste 100 comunitati business, profesionale sau premium-consumer.

EXPERIENTA SI ECHIPA

Suntem o echipa care a livrat in 19 ani cateva sute de solutii de marketing

In 2019 am implementat peste 150 de solutii complexe de marketing. Cu obiective de vanzari, PR sau advocacy, aceste solutii integrate online-offline au adresat peste 100 de comunitati business, profesionale sau premium consumer.  

Ani Experienta

Specialisti in Marketing

SOLUTII SI COMUNITATI

Solutiile de marketing Oameni si Companii targeteaza un numar mare de comunitati

Fondata in anul 2000, Oameni si Companii are acum 35 de specialisti care proiecteaza, dezvolta si livreaza peste 100  de solutii de marketing anual. Acestia opereaza din doua locatii: Bucuresti si Iasi.

Solutii livrate

Comunitati targetate

CLIENTI SI PROGRAME

Programele noastre de marketing active in 2020 acopera un numar mare de grupuri tinta

Peste 150 de clienti, companii si organizatii, utilizeaza anual solutiile Oameni si Companii. In 2020 clientii nostri au la dispozitie 72 de programe complexe de marketing in comunitati business, profesionale sau premium consumer.

Clienti in 2019

Programe in 2020

SOLUTII OFFLINE

Evenimentele sunt un element important in solutiile de marketing Oameni si Companii

In ultimii 10 ani, solutiile noastre de marketing au inclus peste 500 de evenimente derulate in comunitati business, profesionale sau premium-consumer. In 2019 solutiile noastre au inclus 115 evenimente si peste 3,000 participanti.

Evenimente in 2019

Evenimente in 10 ani

WEBSITES SI COMUNITATI

Platformele digitale Oameni si Companii se adreseaza unui numar mare de comunitati

Solutiile noastre de marketing includ 19 platforme digitale si cateva mii de abonati. Cu ajutorul acestor platforme si utilizand strategii personalizate de continut, ne adresam simultan unui grup complex de  peste 100 de comunitati. 

Platforme digitale

Abonati

INFOGRAFICE SI ARTICOLE

Realizam si distribuim anual cateva sute de infografice si articole in mediul online

Pentru solutiile de marketing care au si obiective de PR sau advocacy generam anual un volum mare de continut digital distribuit pe platforme proprii sau ale partenerilor. Numai in 2019 am realizat peste 500 de infografice si articole.   

Infografice

Articole

MARKETING INTELLIGENCE

Am dezvoltat o platforma proprie de procesare a informatiilor de marketing

Solutiile noastre de marketing se bazeaza si pe analiza continua a comunitatilor pe care le adresam. Oferim aceste analize si clientilor, care au acces la peste 200 de rapoarte anual, acoperind 20 domenii de activitate.

Domenii

Rapoarte

EXECUTIVI SI INDUSTRII

Cateva sute de manageri de top utilizeaza anual solutiile Oameni si Companii

Peste 900 de executivi din top management, marketing, vanzari, relatii publice si guvernamentale, reprezentand 36 de industrii, folosesc anual solutiile noastre pentru a-si atinge obiectivele organizatiilor pe care le conduc.

Manageri

Industrii