„Dezvoltări recente în tematica evaziunii fiscale” – tema primei întâlniri CELF din acest an

Distribuie

Centrul de Excelență în Litigii Fiscale – CELF – reia, începând cu 6 martieora 15.00, seria întâlnirilor dedicate specialiștilor din departamentele financiare și legale, administratorilor și antreprenorilor. Prima temă propusă de experții CELF face referire la evaziunea fiscală și modificările aduse acestei legi, precum și infracțiunile privind TVA.

Speakerii invitați sunt Alexandru Aparaschivei, Partener NNDKP Consultanță fiscală, Lucian Barbu, Partener NNDKP Consultanță fiscală și Emil Bivolaru, Partener NNDKP Soluționarea disputelor. Alături de Alina Timofti, Partener NNDKP Consultanță fiscală și moderator al dezbaterii, cei trei invitați vor prezenta și studii de caz și exemple recente legate de evaziune în controalele fiscale, directiva UE privind combaterea fraudelor și cazuri de la Curtea de Justiție a Uniunii Europene și din jurisprudența internă.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute și se va desfășura pe platforma Zoom. Participarea este gratuită pentru profesioniștii din departamentele financiare și juridice, top management și antreprenori, iar formularul de înregistrare este disponibil în invitație.

Comunitatea CELF-Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP este o comunitate Oameni și Companii, în parteneriat cu NNDKP. Pot deveni membri ai comunității specialiști și profesioniști din departamentele financiare și juridice, top management și antreprenori. Informații actualizate despre activitiățile comunității sunt publicate în secțiunile dedicate de pe EventsMax.ro/Financiar și EventsMax.ro/Legal sau pe pagina de LinkedIn.  

Activități similare