Comunitatea Global Manager România: Digitalizarea organizațiilor

Platforma GlobalManager.ro a găzduit, pe 10 decembrie, întâlnirea Enjoy Doing Business! Digitally! Paperless Organizations, care a avut ca partener compania Wing Leading Edge, o companie de dezvoltare software şi integrare de sisteme IT.

Tema discuției s-a axat pe transformarea organizațiilor pe care le cunoaștem în organizații digitale în care toate procesele – de la scrierea unui document și până la semnare – să fie realizate exclusiv digital prin noua platformă dezvoltată de cei de la Wing Leading Edge – WingSign. Soluția nu este doar eco-friendly, dar aduce avantajele simplificării proceselor administrative. De asemenea, oferă angajaților şi managementului organizaţiei mobilitate, agilitate şi un control superior asupra proceselor şi datelor, se adaptează situaţiei curente de izolare socială şi noului cadru legal ce conferă putere identităţii şi semnăturii electronice.

Platforma WingSign este dezvoltată de Wing Leading Edge prin parteneriat cu M-Files – o companie finlandeză ce se ocupă de managementul inteligent al documentelor și al informațiilor – și certSign care oferă suportul pentru creare unei identități și a unei semnături electronice.

Webinarul s-a încheiat cu o sesiune de demostrație de interacțiune cu platforma WingSign și modul în care aceasta poate fi folosită și personalizata în funcție de nevoile și preferințele fiecărei organizații. Informații suplimentare despre WingSign sunt disponibile pe platforma http://wingsign.wle.ro/, iar pe website-ul WLE puteți consulta toate soluțiile oferite de companie.

GlobalManager este o comunitate administrată de Oameni și Companii, organizație care implementează soluții de marketing utilizând comunități business și profesionale.