Directiva Europeană Equal Pay: participă la o discuție aplicată în cadrul webinarului GlobalHRManager din 18 iunie

Distribuie

Întâlnirea comunității OSC-GlobalHRManager din 18 iunie reprezintă o oportunitate pentru specialiștii de resurse umane în ce privește prevederile directivei 970/2023, privind transparentizarea salariilor. Invitatele ediției sunt două profesioniste cu experiență în domeniu – Mădălina Racovițan, Partener KPMG România și Dana Gheorghe, EU HRBP Lead Genpact.

Prin subiectele propuse, dorim să clarificăm ce presupune, de fapt, această directivă și care sunt implicațiile pentru angajatori și angajați, dar și ce pot face organizațiile din România pentru a se pregăti de implementarea noilor reglementări. În plus, în cadrul dezbaterii vom discuta și despre procesele de HR care vor fi influențate de această directivă și ce impact are actul normative asupra recrutării și retenției oamenilor valoroși.

Pe scurt, veți obține perspective valoroase și sfaturi practice despre cum să gestionați schimbările aduse de această directivă în cadrul organizațiilor voastre.

Participarea la acest webinar este gratuită pentru specialiștii de resurse umane. Vă puteți înscrie accesând completând formularul de înregistrare.

Întâlnirea comunității OSC-GlobalHRManager a ajuns la a 22-a ediție și face parte din programul Oameni și Companii – OSC – dedicat specialiștilor de resurse umane. OSC implementează soluții de marketing bazate pe evenimente profesionale și  ajută organizațiile să comunice mai eficient cu grupuri țintă din 116 domenii de activitate. Succesul acestor programe se bazează pe utilizarea unei platforme proprii, inovatoare, pentru promovarea evenimentelor – EventsMax.ro.

Activități similare