Dr. Horea Timiș: Startup-ul îți oferă un orizont de inovație

Distribuie

Prima întâlnire a comunității OSC-Hackathons din acest an a deschis seria dezbaterilor cu o temă de mare importanță pentru pentru tinerii interesați de domeniul antreprenoriatului medical: Cum să creezi un startup în domeniul MedTech?

Invitații evenimentului au fost Conf. Dr. Anca Pantea Stoian, Președintele Comisiei de diabet, nutriție și boli metabolice; Prof. Dr. Bogdan Timar, Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara; Mircea Popa, Co-Founder & CEO  at Medicai – Limitless Medical Imaging și Dr. Horea Timiș, CEO, Heymedica. Alături de moderatorul întâlnirii, Mihaela OnofreiGM Apollo AI Technologies, invitații au discutat primii pași în dezvoltarea de startup-uri medicale.

„Orice startup pornește de la o nevoie. Domeniul acesta aduce foarte multe beneficii, cea mai importantă fiind satisfacția profesională, urmată de mediul și oamenii în care activează, know-how-ul și, bineînțeles, partea financiară. Startup-ul îți oferă un orizont de inovație, de tehnologie, unde te dezvolți și ca persoană și ca antreprenor.”, susține Dr. Horea Timiș, CEO Heymedica.

Comunitatea OSC-Hackathons este dezvoltată și administrată de Oameni și Companii-OSC, organizație care oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare