Ediție aniversară Global Marketing Manager Cocktail

Distribuie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Peste 50 de manageri de marketing au participat la ediția aniversară a Global Marketing Manager Cocktail, ce a avut loc pe 12 decembrie 2018, la Hotel Hilton Garden Inn, București, începând cu ora 18.30.

Cea de-a șaptea ediție a acestui cocktail a fost una festivă, în condițiile în care participanții au fost invitați la o cană de vin fiert, lângă bradul împodobit, o ocazie potrivită pentru a discuta despre proiectele și realizările anului care a trecut și pentru a aștepta cadourile Moșului, care a avut surprize pentru toți invitații. O tombolă specială, prin care au fost distribuite darurile din tolba Moșului, a fost unul dintre cele mai amuzante momente ale evenimentului.

Comunitatea profesională Global Marketing Manager se întâlnește periodic, în cadrul unui program dezvoltat de Oameni și Companii, având ca Partener Principal Five`s.

Activități similare

Manageri Marketing
Comunitatea OSC-MarketingManager: marketingul cărților

Joi, 19 mai, începând cu ora 16.00, are loc o nouă întâlnire digitală a Comunității OSC- MarketingManager. Invitata acestei ediții este Miruna Meiroșu- PR Manager la editura Curtea Veche Publishing.