Marketing and Communication Solutions addressing +100 Business & Professional Communities
 

 

 

Evenimente Digitale

Comunitățile tale, la un click distanță. Suntem conectați permanent la comunitățile business și profesionale, folosind tehnologii digitale și evenimente inovatoare.

VIDEO MEETING


 

Dezbatere

Format dezbatere condusă de un Moderator, în care toți invitații pot participa în mod activ la discuții. Întâlnirea abordează o temă de actualitate și poate fi parte a unui program complex de comunicare.

Eveniment închis

Întâlnirea este organizată în cadrul unei comunități, iar invitarea se realizează limitat, doar în rândul membrilor. Participarea se realizează pe bază de înscriere/confirmare, iar invitații primesc un link de acces.

90 minute / 30 participanți

Timpul alocat nu este limitat, însă recomandăm o durată de max. 90 minute. Numărul optim de participanți este de 30 persoane, pentru a permite tuturor să își expună punctul de vedere.

Branding

Invitația, sala de așteptare, background-ul moderatorului și al speaker-ilor, raportul post-eveniment pot fi personalizate cu siglele partenerilor, tematica abordată, elemente vizuale ale programului.

WEBINAR


 

Webinar

Format conferință, cu un moderator și un număr speakeri invitați (recomandat: 3-4 persoane). Participanții asistă la discuții și adresează întrebări pe chat. Ulterior, întrebările sunt preluate și citite de moderator. 

Eveniment deschis

Poate fi cu organizat cu pre-înscriere sau participare liberă, prin streaming pe Facebook și YouTube. Există posibilitatea organizării de camere diferite pentru segmentarea audienței în cadrul aceleași întâlniri.

120 minute / 100 participanți

Timpul alocat nu este limitat, însă recomandăm o durată de max. 120 minute pentru a asigura menținerea audienței pe toată durata evenimentului. Numărul optim de participanți este de 100 persoane.

Promovare publică

Evenimentul poate beneficia de o campanie de promovare publică, derulată în paralel cu o campanie de invitare targetată. În ambele campanii se folosesc materiale de comunicare care includ elemente de branding ale Partenerilor. 

 

 

 

Interacțiuni directe

                    Oferim anual  +100 oportunități de interacțiune directă în cadrul comunităților profesionale și de business.

INTERACȚIUNI DIRECTE ÎN 100 DE COMUNITĂȚI


 

Marketing și acces

Oferim Partenerilor noștri acces mai ușor și mai profitabil în peste 100 de comunități business, profesionale și consumer premium, prin intermediul interacțiunilor directe pe care le facilităm.

Roluri variate

Programele de comunicare și interacțiuni directe targetează cu executivi care au roluri variate: CEO, VP, GM, CFO, CIO, CTO, Corporate Affairs, Government Affairs, HR, Marketing, Achiziții sau Legal.

Complexitate

Implementăm programe de marketing și comunicare interdisciplinare multi-grup, prin care adresăm simultan mai multe grupuri țintă, domenii și regiuni, în funcție de obiectivele Partenerilor noștri.

Platformă de management

Utilizăm o soluție complexă Microsoft Dynamics în Cloud pentru managementul celor +150 de programe de marketing și comunicare derulate anual; clienții urmăresc implementarea în timp real.