Evenimente business din săptămâna 17 – 23 aprilie, pe EventsOnline

Distribuie

Vezi la ce evenimente business ai posibilitatea să participi în această săptămână – o selecție realizată de EventsOnline.

PR

Asociația Română de Relații Publice – ARRP continuă seria întâlnirilor „Open House” într-un nou format, mult mai accesibil. Aceste discuții online se adresează specialiștilor și experților în relații publice, din organizații private și publice, indiferent de domeniul de activitate. Influencerii – Componentă de PR este tema întâlnirii din 20 aprilie.

WEB

dotnetdays.ro este o conferință .NET & Arhitectură software în Iași, România și comunitatea .NET pentru discuții tehnice și ateliere de lucru aprofundate.

HR

Fast Forward. ORGANIZAȚIA VIITORULUI se concentrează, la această ediție, pe conceptul de wellbeing.

DESCOPERĂ BUCUREȘTIUL CU GHID SPANIOL

ASEMER- Asociația Companiilor Spaniole din România are plăcerea să vă invite să descoperiți Centrul Vechi al Bucureștiului și întreaga istorie a dictaturii care a asuprit țara timp de mai bine de două decenii împreună cu un ghid nativ spaniol. Evenimentul Conoce y Descubre Bucarest se adresează vorbitorilor de limba spaniolă.

Găsești toate evenimentele business în newsletter-ul nostru dedicat, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe toate în Inbox, în fiecare marți.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare