Evenimente din Educație în săptămâna 24 – 30 iulie, pe EventsOnline

Distribuie

Descoperă evenimentele educaționale ale săptămânii viitoare, în selecția realizată de EventsOnline.

Studenții la Arhitectură, Construcții și Instalații pot participa, în perioada 24 – 30 iulie, la Școala de vară organizată de compania ALLBIM NET, la Constanța.

Învață să creezi tururi virtuale și story maps este un curs dedicat copiilor între 12 și 18 ani și se va desfășura la Cluj-Npoca între 25 și 28 iulie.

În perioada 26-28 iulie, Academia de Studii Economice și Banca Națională a României organizează Conferința Științifică Anuală a Economiștilor Români din Mediul Academic din Străinătate – ERMAS 2023.

Construirea predării naturale începe odată cu stabilirea unor rutine în care copilul și adultul sunt implicați, conectați și motivați să participe. E important să identificăm activitățile la care copilul participă cu cea mai mare bucurie. Aflați mai multe la webinarul Predarea naturală. Sună bine, dar cum ajung acolo?, pe 26 iulie.

Annual International Conference Education in the Digital Era, conferința organizată de Universitatea Danubius în perioada 27 – 28 iulie, se concentrează pe căutarea de soluții practice pentru predare, învățare și evaluare în acest nou context provocator al digitalizării.

Shaping Romania 2030: A Vision for Sustainable Progress este un eveniment care se desfășoară pe 27 iulie, cu participarea autorităților guvernamentale și specialiștilor în drept.

Școala de Vară, Arhipera, ediția a XI-a, va avea loc la Chiojdu, Casa cu Blazoane, în perioada 30 iulie – 5 august 2023. În timpul celor 7 zile, studenții vor participa la lucrările de construcție ale Centrului Comunitar din Chiojdu, luând parte la prelegeri și activități alături de comunitatea locală.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare joi, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare