Evenimente MarComm în săptămâna 18 – 24 septembrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente Marcomm ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Social Media Management Workshop for NGO’s este special conceput pentru ONG-urile care doresc să-și ridice misiunea la cel mai înalt potențial. În cadrul evenimentului găzduit pe 19 septembrie de fondatorul BWFR, Osnat Peled, ONG-urile vor beneficia de 2 ore și jumătate de informații despre subiecte precum: alegerea canalelor social media, construirea strategiei, generarea gantt-ului lunar ș.a.

În perioada 20 – 22 septembrie, în cadrul masterclass-ului Strategii “Clientul pe primul loc” – Customer First Strategies veți descoperi care sunt principalele coordonate care definesc motivațiile și comportamentul clienților și ce tehnici pot sa folosească afacerile pentru a crește. La sfârșitul cursului veți fi inspirați și gata să conduceți schimbări în compania dumneavoastra, care să ducă la performanțe financiare mai puternice, angajați mai motivați și creșterea semnificativă a sănătatii brandului.  

Wall-street.ro organizează, pe 21 și 22 septembrie, evenimentul „ecomTEAM 2023 – Is your online shop ready to go global?”, ediție ce se va concentra pe extinderea la nivel internațional a magazinelor online românești, dar și pe dezvoltarea cât mai accelerată a acestora la nivel local. 

Descoperă cele mai noi tendințe în Marketing Online. Fii cu un pas înaintea competiției și învață cum să pui bazele unei strategii profitabile, la Digital Bloom pe 21 septembrie. Locurile sunt sold out pentru această întâlnire, așa că sperăm că te-ai înregistrat din timp.

AGEO Biz organizează, pe durata a trei zile (22-24 septembrie 2023), un nou curs de Public Speaking şi Branding Personal, ce îţi va arăta cine eşti, ce poţi să faci şi cât de bun poţi să fii. Indiferent în ce domeniu lucrezi, cursul îți poate fi util pentru îmbunătățirea brandului personal, așa că profită!

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare