Evenimente medicale din perioada 17 – 23 aprilie, pe EventsOnline

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

MEDICINĂ DE URGENȚĂ

Search and Rescue 2023 – Conferința națională de medicină de urgență și salvări în situații speciale se desfășoară în perioada 19 – 22 aprilie la Băile Felix.

PEDIATRIE

Conferința Pediatru.ro Timișoara se adresează medicilor din județele: Timiș, Hunedoara, Arad, Caraș-Severin și se desfășoară online, în perioada 19 – 20 aprilie.

ULTRASONOGRAFIE

Ultrasound Constanta Camp va avea loc in perioada 19-22 Aprilie 2023, la Hotel ZENITH, Mamaia.

CHIRURGIE

A XV-a ediție a Conferinței Naționale de Chirurgie HBP se va desfășura în perioada 21-23 aprilie 2023, în București, la Hotel Crowne Plaza și va reuni experți naționali și internaționali în acest domeniu al chirurgiei de înaltă precizie, pentru a-și împărtășească experiența și cunoștințele și pentru a aduce o contribuție științifică deosebită societății medicale și domeniilor conexe.

NEUROPATIE DIABETICĂ

Simpozionul “Neuropatia diabetică: manifestări, diagnostic, tratament și asistență medicală” are loc la București în perioada 20 – 21 aprilie și propune o perspectivă multidisciplinară asupra managementului modern al piciorului diabetic, aducând în discuție rolul fundamental pe care îl are podiatria în gestionarea eficientă a acestei complicații grave a diabetului zaharat.

ONCOLOGIE

Conferința multidisciplinară de Oncologie în Practica Medicală aduce la un loc specialistul oncolog și medicul de familie în dorința de a stabili un dialog activ și proceduri clare pentru abordarea pacientului oncologic în ambulator și spital.

Cel de-al VII-lea Simpozion Translațional de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului se va desfășura în perioada 20-22 aprilie 2023 la București, la Hotelul Crowne Plaza, în format hibrid.

PSIHOLOGIE

Conferința Națională APAR ediția XVIII cu tematica “TULBURĂRI NEUROCOGNITIVE”, va avea loc în perioada 20-23 aprilie 2023, și se va desfăşura fizic în Brașov, Hotel Aro Palace 5* Sala de Conferință Europa și online pe Platforma Zoom.

NEFROLOGIE

AGOMedia va invita sa participati la Conferinta Nationala “Aspecte nefro-urologice moderne”, editia a 8-a ce va avea loc in perioada 21-22 aprilie 2023, atat la Hotel Novotel Bucuresti, cat si online.

Poți vedea lista integrală a evenimentelor din sănătate din perioada 17 – 23 aprilie, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare