Evenimente Rotary în săptămâna 1 – 7 mai, pe EventsOnline

Distribuie

Interesat de evenimentele Cluburilor Rotariene? Iată selecția noastră de evenimente care au loc săptămâna viitoare:

Rotaract Club Timișoara organizează Conferința Regională a Zonei 1 din D2241, România & Republica Moldova în perioada 5 – 7 mai, la Poiana Mărului, în județul Caraș-Severin.

Vineri, 5 mai, se desfășoară balul aniversar organizat cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate al Rotary Club NĂSĂUD. În urma acestui eveniment, fondurile rezultate vor fi utilizate în a sprijini comunitatea, prin implicarea şi dezvoltarea de proiecte culturale şi sociale.

Sâmbătă, 6 mai, Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis împlinește 15 ani de activitate în folosul comunității și organizează două evenimente caritabile: ”Cupa Rotary Alba Iulia Civitas Solis la Tir – Ediția II” și o frumoasă petrecere tematică.

Dacă te abonezi la newsletter, primești evenimentele Cluburilor Rotary & Rotaract & Interact pe e-mail, în fiecare vineri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare

EventsMax
Ghidul utilizatorului: Cum promovezi evenimente pe EventsMax.ro

Ne bucurăm să vă prezentăm un ghid vizual special conceput pentru utilizatorii noștri fideli de pe platforma EventsMax.ro. Acest ghid oferă o incursiune detaliată în modul de utilizare a platformei pentru a vă promova evenimentele într-un mod eficient.