EvenimenteleSăptămânii viitoare din Tehnologie, pe EventsOnline

Distribuie

Vezi ce evenimente din domeniul ITC au loc în perioada 13 – 19 martie. Iată selecția evenimentelor publicate în platformă:

A practical introduction to Svelte este un eveniment dedicat Svelte – care este o nouă bibliotecă bazată pe componente pentru construirea de aplicații Web rapide, concurând cu React, Vue și Angular.

Pe 15 martie are loc Introduction to Automatic Differentiation, unde Bogdan Burlacu, prof. for Data Analytics and Machine Learning va vorbi despre ce este diferențierea automată, va oferi câteva exemple și detalii de implementare.

Lumea  testării este dinamică, captivantă și complexă. Aflați mai multe despre modul în care testarea performanței joacă un rol major în dezvoltarea aplicațiilor cloud sau despre modul în care testarea securității creează oportunități solide pentru pasionații de tehnologie la evenimentul Non-Functional Testing – the NFT you should invest in.

I Love Tech Timișoara este un eveniment dinamic și inovator care explorează cele mai recente progrese în tehnologie.

How is AI disrupting the future of jobs? este un masterclass concentrat asupra modului în care „AI” reușește să perturbe anumite industrii chiar în aceste momente.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare