EventsOnline: Selecția evenimentelor săptămânii 23 – 29 ianuarie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi în săptămâna 23 – 29 ianuarie 2023, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline.ro a pregătit o selecție a celor mai importante.

FISCALITATE

Conferința Anuală de Fiscalitate dezbate pe 26 ianuarie subiecte fiscale naționale și internaționale, extrem de relevante din perspectivă locală, într-un mix de discuții cu prezentări și studii de caz în panel, urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

PSIHOLOGIE

Webinarul Dezvoltarea inteligenței emoționale în școală face parte din cadrul cursului „Intervenții psihologice în școală” – un curs de 75 activități, grupate în 8 module, organizat cu scopul dezvoltării competenților profesionale ale psihologului școlar.

START-UPS

Participanții la webinarul Vrei să creezi un startup în domeniul medtech?  discută pe 26 ianuarie despre pașii pe care trebuie să-i parcurgă tinerii interesați de domeniul antreprenoriatului medical.

Let’s Talk Tech & Startups este un program de networking și schimb de idei pentru antreprenori, iar ediția de la București se va desfășura în seara zilei de 26 ianuarie.

ECONOMIE

Valentin Tătaru, Economist-șef ING, prezintă pe 26 ianuarie previziunile macroeconomice pentru România, în cadrul evenimentului NRCC Economic Outlook by ING.

Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării discută subiecte fierbinți pentru membrii săi în dezbaterea cu tema 2023, Noi Reguli Privind Finanțarea Companiilor si Administrației Locale.

HR

Cum să-ți motivezi oamenii din echipă – un masterclass pentru antreprenorii și managerii care vor să facă o schimbare semnificativă și să obțină rezultate remarcabile cu echipa.

DIABET

Cum să îți pui pacienții pe pompă de insulină – un curs adresat medicilor din specialitatea Diabet, Nutriție și Boli Metabolice care vor să includă tehnologia în tratarea pacienților lor.

MEDICINĂ VETERINARĂ

Tehnici chirurgicale în ruptura de ligament încrucișat anterior este un workshop organizat pentru medicii veterinari de către Societatea Română Veterinară de Ortopedie.

IMM/TRANSFORMARE DIGITALĂ

Transformarea Digitală a companiilor este un workshop online care îți oferă ocazia perfectă de a află totul despre ce implică strategia digitală a organizației, cum să introduci inovarea în cultură organizației tale, ce înseamnă managementul schimbării și cum îți poți crește plus-valoarea companiei prin Business Analytics.

TECH

Women in Tech Romania – Chapter Kick-off 2023 discută cu invitați speciali despre învățare continuă și creștere.

GALA pentru Business, Educație și ONG

BRCC AWARDS GALA 2023 premiază campionii din business, educație și ONG, într-o gală de excepție la Marriott.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.

Activități similare