2021 Thought Leader EHTEL Symposium

Schimbarea este o constantă. Astăzi, Europa se concentrează pe deceniul digital. În domeniul sănătății și al asistenței medicale, accentul se pune pe utilizarea tehnologiilor digitale și pe utilizarea datelor. Această concentrare este amplificată de daunele provocate multor sisteme și persoane de experiența COVID-19. Sistemele de sănătate din Europa sunt deja martorele unei schimbări masive în dezbaterea privind utilizarea digitalului și a datelor.

Provocarea constă în modul în care să guvernăm și să reglementăm aceste evoluții care schimbă lumea, dintr-un unghi european. Simpozionul EHTEL din 2021 vă va ajuta să înțelegeți și să navigați potențial în viitorul guvernanței europene a datelor și în “Legea AI” a Uniunii. Acesta se va baza pe și va crea sinergii cu activitatea asociată a EHTEL privind Imagining 2029 și Spațiul european al datelor medicale.

Participarea la simpozion este gratuită și vă va oferi șansa de a:

– Să experimentați o oportunitate intensivă de două după-amieze pentru a vă imagina, împreună cu alții, cum va arăta un viitor ecosistem de date de sănătate centrat pe cetățeni.
– Să participați la șapte sesiuni aprofundate cu contribuții ale unor vorbitori excelenți și bine-cunoscuți.
– Să vă puneți la curent cu controlul și partajarea datelor de către cetățeni în domeniul sănătății și al asistenței medicale.
– Explorați, prin prezentări, dezbateri și întrebări și răspunsuri, influența pe care o au asupra sănătății și îngrijirii tehnologiile precum inteligența artificială, big data și învățarea automată.
– Aflați despre subiecte de actualitate și provocatoare, cum ar fi economia datelor FAIR, altruismul datelor, îngrijirea hibridă și rolul viitor al genomicii.
– Înțelegeți potențialul noilor servicii digitale în sănătate și îngrijire în anii următori.
– Prevedeți impactul potențial al propunerilor de noi legi și reglementări.
– Exprimați-vă opiniile în sondaje, adresați-vă propriile întrebări, expuneți-vă propriile puncte de vedere!

 

The event is finished.

Data

30 nov. 2021 - 01 dec. 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
EHTEL - European Health Telematics Association

Organizator

EHTEL - European Health Telematics Association
Link Eveniment/Înregistrare