Cea de-a 53-a ediție a ESPN

Comitetul științific al ESPN 2021 a pregătit un program de o calitate științifică remarcabilă, în colaborare cu mai multe societăți internaționale, pentru a stimula discuțiile încrucișate între diferitele specialități implicate în tratamentul copiilor cu afecțiuni renale și vezicale. Experți din societatea noastră, precum și vorbitori internaționali își vor uni forțele pentru a susține prelegeri de ultimă oră, pentru a genera dezbateri și pentru a identifica întrebări pentru cercetări viitoare.

Programul include un spectru complet de prezentări, de la prelegeri principale, cercetare fundamentală și nefrologie în îngrijirea terțiară până la probleme de nefrologie într-un cadru mai general de pediatrie. Programul nostru este conceput cu gândul la tinerii specialiști în nefrologie, care reprezintă viitorul societății noastre.

Echipa locală de organizare este dedicată creării unui eveniment plin de viață, care va oferi o experiență de neuitat pentru toți participanții. În acest scop, vor fi utilizate tehnologii de comunicare moderne și interacțiunea cu rețelele sociale.

Cea de-a 53-a reuniune ESPN acreditată pentru 19 puncte EMC!
Atât pentru participarea la fața locului, cât și pentru participarea online!

The event is finished.

Data

16 - 19 sept. 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

RAI, Amsterdam
RAI, Amsterdam
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri