Al doilea webinar din cadrul programului Management Modern în Educație se desfășoară pe 31 iulie

În contextul generat de pandemia actuală, profesori, elevi și părinți s-au confruntat cu o multitudine de provocări legate de procesul educațional. Măsurile de distanțare socială au determinat necesitatea de implementare a cursurilor online, indiferent dacă vorbim de învățământul universitar sau cel preuniversitar.

Edumanager.ro organizează vineri, 31 iulie, începând cu ora 11.00, webinarul cu tema “Provocările cursurilor online în contextul Covid-19” , în care profesorii vor discuta despre dificultățile întâmpinate, dar și despre soluții pe care le pot utiliza în continuare pentru a putea păstra contactul cu elevii și colegii.

Peste 400 de persoane s-au înscris deja la evenimentul care va fi organizat pe platforma Zoom. Accesul la eveniment este gratuit pentru specialiștii în educație, în baza pre-înregistrării prin completarea unui formular de participare pe pagina evenimentului.

Acesta este al doilea webinar lunar organizat de către Edumanager.ro, platforma digitală dezvoltată de către Oameni și Companii pentru comunitatea de educație din România.

 

 

The event is finished.

Data

iul. 31 2020
Expired!

Time

11:00 - 12:30
Oameni și Companii

Organizator

Oameni și Companii
Link Eveniment/Înregistrare