ARCE 2022

Cu toții sperăm ca actualul context epidemiologic (și restricțiile în ceea ce privește organizarea de evenimente) să aibă un final fericit. Sunt convins că majoritatea dintre dumneavoastră își doresc să poată participa din nou la un congres de chirurgie de înaltă ținută științifică.

De aceea, am onoarea și plăcerea ca, în numele Comitetului Executiv al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică și al Comitetului de Organizare, să vă invit, în perioada 28 septembrie – 01 octombrie 2022, la Timișoara, la evenimentele ARCE 2022 – Al XI-lea Congres Național al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică, Al XIII-lea Simpozion Național de Chirurgie Bariatrică și Metabolică și Al III-lea Simpozion Național de Chirurgie Robotică.

Tema generală a congresului, Minimal Invasive Surgery – Knowing better, doing better, vine să sublinieze, încă o dată, rolul principal asumat de către A.R.C.E. de a dezvolta o educație chirurgicală valoroasă pentru toți participanții.

Programul științific al Congresului va conține numeroase conferințe, sesiuni interactive, sesiuni video susținute de experți recunoscuți național și internațional. Cursurile și workshop-urile pre-Congres vor reprezenta pietre importante depuse în pavajul perfecționării profesionale pentru participanți.

 • 00

  zile

 • 00

  ore

 • 00

  minute

 • 00

  secunde

Data

28 sept. 2022 - 01 oct. 2022

Time

08:00 - 18:00

Locație

Timișoara, România
Timișoara, România
Societatea Română de Chirurgie Metabolică

Organizator

Societatea Română de Chirurgie Metabolică

Alți organizatori

Asociația Română pentru Chirurgie Endoscopică și Alte Tehnici Intervenționale
Asociația Română pentru Chirurgie Endoscopică și Alte Tehnici Intervenționale
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri