Beyond the Future – eveniment marca TEDxInovatorilorStreet

TEDxInovatorilorStreet este evenimentul care reunește experți din diverse domenii de activitate, conectate la tehnologie, care își vor împărtăși poveștile despre drumul parcurs către inovație.

Evenimentul se adresează atât specialiștilor și experților în domenii ce țin de evoluția tehnologică, cât și entuziaștilor din orice sferă profesională preocupați de situația inovației din România.

Misiunea noastră este consacrarea faptului că în România există oameni talentați, cu idei inovatoare, care au reușit să îmbunătățească societatea în care trăim, atât grație spiritului antreprenorial, cât și datorită românilor din ce în ce mai pasionați și mai interesați de tehnologie și de evoluțiile acesteia.

13 personalități din domeniul inovației tehnologice își vor împărtăși ideile cu cei entuziaști sau curioși pe 16 septembrie 2021, la MATER Biblioteca de Materiale din cadrul NOD Makerspace (Splaiul Unirii nr.160), în cadrul Beyond the Future, primul eveniment hibrid marca TEDxInovatorilorStreet, organizat de Inventikus, clusterul dedicat susținerii și promovării invențiilor românești. Acestora li se vor alătura și trei invitați speciali care au pus bazele unor noi domenii și perspective ale cunoașterii în România.

Poveștile invitaților TEDxInovatorilorStreet, despre parcursul aventuros de la idee la inovație, despre invenții care pot schimba lumea în mai bine, dar și despre provocările viitorului, oferă speranța că România și-ar putea susține inventatorii pentru ca ulterior proiectele lor să contribuie la creșterea calității vieții.  

La TEDxInovatorilorStreet, participanții vor putea pătrunde mai adânc în tainele celor mai recente progrese tehnologice ale inventatorilor români datorită unei expoziții găzduite în recepția NOD Makerspace, unde partenerii și unii dintre speakeri vor avea standuri la care invențiile și inovațiile lor vor putea fi analizate în detaliu. De exemplu, publicul va putea descoperi Hyperpragma- un modul de autoasamblare a diferitelor structuri, Mindloop- o tehnologie de scanări tractografice ale creierului folosind doar scanare EEG. Vor mai putea fi văzute un robot din celebrul joc Minecraft, ori o căsuță de păsărele automatizată, invențiile realizate de EEG.Artbyte, echipa de robotică a  studenților Universității din Transilvania. 

Conferința se va desfășura atât online, cât și offline, iar participanții vor putea achiziționa bilete pornind de la 10 euro la  85 de euro, în funcție de pachetul ales. 

The event is finished.

Data

sept. 16 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

MATER Biblioteca de Materiale din cadrul NOD Makerspace (Splaiul Unirii nr.160)

Locație 2

Online
Platforma Discord
INVENTIKUS

Organizator

INVENTIKUS
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri