CardiologieModerna.ro: Telemedicină și cardiologie în 2021, subiectul primei întâlniri a comunității

Prima întâlnire digitală a Comunității CardiologieModernă.ro are loc miercuri, 31 martie  2021, începând cu ora 16.00, când ne întâlnim pentru a discuta despre Telemedină și Cardiologie în anul 2021.

Alături de trei invitați preocupați de inovația în medicină vom discuta despre:

  • Telemedicină și rolul ei în îngrijirea pacientului cardiovascular
  • Inovația din zona de eHealth
  • Experiențe din sectorul public și din sectorul privat în implementarea în mediul real. Rolul educației și culturii societății
  • Dar și despre barierele întâlnire în implementare

Speakerii evenimentului sunt Dr. Ștefan Busnatu, medic cardiolog la Spitalul Clinic de Urgență ”Bagdasar Arseni”, Tânăr ambasador al României în Prevenție Cardiacă (ESC/EAPC), Coordonator Centrul de Inovație și eHealth la UMFCD, Dr. Gheorghe Petrovai, cofondator FreshBlood Healthtech, director de proiect la EIT Health RIS Hub și profesor asociat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj și Dr. Horațiu Ioani, neurochirurg la Spitalul Clinic Colentina și Medical Cordinator la Medicentrum.ro.

Înscrierile la Webinar sunt GRATUITE și se realizează pe platforma CARDIOLOGIE MODERNĂ.RO, completând Formularul de participare de AICI.

Pentru mai multe detalii accesați pagina întâlnirii, disponibilă AICI.

Dezbaterea profesională este prima întâlnire a comunității CardiologieModerna.ro, dezvoltată de Oameni și Companii din 2020. Oameni și Companii implementează soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

The event is finished.

Data

mart. 31 2021
Expired!

Time

16:00
Categorii
Oameni și Companii

Organizator

Oameni și Companii
Link Eveniment/Înregistrare