Căutarea în 2021: De ce răspunsurile contează mai mult ca niciodată

Dacă am învățat vreun lucru în 2020, este că website-ul e singura proprietate rezistentă la pandemie. Cu mai multe întrebări ca niciodată și proliferarea dezinformării online, clienții tăi ți se adresează – sursa oficială – pentru răspunsuri.

O mulțime de companii, însă, nu sunt în stare să răspundă nici măcar la cea mai simplă întrebare de pe site-ul lor – creând o experiență negativă care duce pe clienții potențiali înapoi la Google, unde sunt înhățați de concurenții lor.

Clientul pierde. Afacerea ta pierde. Dar vestea bună? Acest lucru este reparabil – tot ce ai nevoie este o experiență de căutare pe site la fel de bună ca cea de pe Google.

Participă la webinarul din 28 ianuarie, începând cu ora 17.00, ora României, pentru a afla cum căutarea în limbaj natural încorporată în site-ul tău te poate ajuta să oferi o experiență mai bună clienților și să te asiguri că mai multe căutări despre dvs. încep – și se termină – pe propriul tău domeniu.

În acest webinar, vei descoperi:

  • Lecții din transformarea digitală a Central England Co-op
  • Modul în care furnizarea unei experiențe excelente de căutare pe site-ul tău în 2021 poate îmbunătăți încrederea clienților, crește implicarea și poate genera mai multe conversii

Participarea este gratuită. Formular de înregistrare aici.

The event is finished.

Data

28 ian. 2021
Expired!

Time

17:00 - 19:00
Categorii
Link Eveniment/Înregistrare