Comunitatea OSC – Administrație: Despre secretele drumului de succes către o administrație digitală

Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu participă la noua ediție a webinarului Management Modern în Administrație pentru a ne vorbi despre modul în care această instituție și-a îmbunătățit infrastructura digitală, care sunt proiectele de viitor și cum va fi implementat un Data Center pentru a facilita colaborarea între instituții.

Întâlnirea comunității OSC-Administratie are loc joi, 17 iunie, începând cu ora 12.00 și va fi moderată de prof. univ. Dr. Petrișor Mihai-Bogdan. Alături de invitații ediției – Radu Florin Bogdan, Șef serviciu Serviciul Relații Publice, CIC și Informatică și Oana-Iulia Popa, Director executiv Direcția Strategii, Proiecte CJ Sibiu –  vom aprofunda subiectul digitalizării administrației și vom vorbi despre cum a fost implementat portalul medical și registratura electronică, care sunt avantajele semnăturii digitale în combaterea birocrației și ce proiecte de viitor există pentru a dezvolta cât mai mult instituția.

Participarea specialiștilor ITC din administrația publică centrală și locală este gratuită. Informații suplimentare și înscriere gratuită aici: https://www.administratie.ro/invitatie-management-modern-in-administratie/ .

The event is finished.

Data

iun. 17 2021
Expired!

Time

12:00 - 13:00

Locație

Online
Platforma Discord
Oameni și Companii

Organizator

Oameni și Companii
Link Eveniment/Înregistrare