Comunitatea OSC – ,,Big Data în Cardiologie” – tema întâlnirii din luna iunie în cadrul platformei Cardiologie Modernă

Platforma CardiologieModerna.ro organizează miercuri, 16 iunie 2021 de la ora 18.00 o nouă întâlnire  dedicată temei Big Data în Cardiologie”. Vor fi alături de participanții la această dezbatere trei invitați speciali implicați de multă vreme în proiecte și inițiative din zona unde medicina și tehnologia se întâlnesc și lucrează împreună.

Dacă vreți să aflați:

  • Rolul Big Data la momentul actual
  • Potențialele aplicații ale datelor mari în cercetarea FIA, inclusiv modele predictive ale proceselor bolii, eterogenitatea bolii, siguranța și dezvoltarea medicamentelor și medicina de precizie
  • Rolul Big data din fișele medicale electronice pentru cercetarea cardiovasculară translațională timpurie și târzie: provocări și potențial- experiența franceză din care putem învăța și noi

Dacă doriți să participați la întâlnirea din 16 iunie, înscrierile sunt GRATUITE și se realizează prin completarea formularului de participare de AICI.

Mai multe informații pe pagina dezbaterii accesibilă AICI.

Dezbaterea profesională din 16 iunie 2021 este cea de-a treia întâlnire a comunității platfomei CardiologieModerna.ro, dezvoltată de Oameni și Companii din anul 2020, cu susținerea partenerilor: PfizerAlliance Healthcare RomâniaAlphega RomâniaRegina MariaLiamedSpitalul Sf. Constantin din BrașovDr. Heart și OptimCardio.ro.

 

The event is finished.

Data

iun. 16 2021
Expired!

Time

18:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
Categorii
Link Eveniment/Înregistrare