COMUNITATEA OSC – SPITALE PUBLICE: BUNE PRACTICI ȘI RECOMANDĂRI ÎN DOMENIUL ACHIZIȚIILOR DE MEDICAMENTE DE LA AMALIA DUȚĂ, EXPERT ÎN ACHIZIȚII PUBLICE

O nouă întâlnire a Comunității OSC – Spitale Publice pe tema achiziţiilor publice de medicamente se va desfășura miercuri 14 iulie, de la ora 14.00, online pe platforma digitală ZOOM.

Deoarece în ediția anterioară au fost multe aspecte de dezbătut pe marginea temei de achiziții de medicamente, doamna Amalia Duță, Expert în achiziții publice, a propus continuarea discuțiilor și prezentărilor într-o nouă ediție dedicată acestei teme.

Domeniul achizițiilor publice este și trebuie să fie unul de foarte mare interes pentru zona medicală, astfel că vă așteptăm într-un număr cât mai mare să vă înregistrați la această dezbatere.

Participarea nu presupune costuri. Pentru informații suplimentare vă rugăm să accesați invitația aici, iar pentru înscrieri puteți accesa acest link.  

Dezbaterea digitală Management Medical Modern în Spitale: Achiziții Publice este o acțiune de educare și informare a Portalului MedicalManager.ro derulată cu sprijinul: LiamedRegina MariaAlliance HealthcareRoche, Alphega.

Comunitatea SpitalePublice.ro este administrată de Oameni și Companii, Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

The event is finished.

Data

iul. 14 2021
Expired!

Time

14:00 - 18:00

Etichete

OSC

Locație

Online
Platforma Discord
Oameni și Companii

Organizator

Oameni și Companii
Link Eveniment/Înregistrare