Concurs „Anul UIA al Arhitecturii pentru Sănătate”

În iulie 2021, Adunarea Generală a UIA a declarat anul 2022 „Anul UIA al Arhitecturii pentru Sănătate”. Prin acest angajament, toate secțiunile membre UIA sunt îndemnate să încurajeze arhitecții și clienții acestora să privilegieze o arhitectură bazată pe cele mai bune exemple din domeniu, pentru a promova sănătatea în clădiri și orașe.

În acest sens, UIA a lansat pe 27 septembrie concursul de logo-uri pentru 2022: „Anul UIA al Arhitecturii pentru Sănătate”. Logo-ul câștigător va fi utilizat pentru promovarea activităților UIA de-a lungul anului 2022.

Aceste activități vor consta într-o serie de inițiative pentru creșterea gradului de conștientizare a proiectării pentru sănătate, printre care: un hub de informații digitale, o agendă internațională de cercetare și sprijin pentru crearea de resurse care să ajute arhitecții din întreaga lume să realizeze cercetări privind mediile sănătoase.

Pandemia Covid-19 a evidențiat importanța mediilor în controlul bolilor, valoarea creării unor spații sigure și sănătoase pentru toți oamenii și necesitatea utilizării cercetărilor în sprijinul arhitecturii și elaborării de politici legate de acest obiectiv.

Cei interesați să participe își vor trimite proiectele pe platforma UIA Prize, proiectele trimise prin e-mail sau prin poștă nefiind acceptate.Cei interesați să participe își vor trimite proiectele pe platforma UIA Prize, proiectele trimise prin e-mail sau prin poștă nefiind acceptate.

  • Premiu 1: 3 000 de euro și un certificat
  • Premiu 2: 1 500 de euro și un certificat;
  • Data înscrierii: 01.01.1970

The event is finished.

Data

15 nov. 2021 - 15 dec. 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
International Union of Architects

Organizator

International Union of Architects
Link Eveniment/Înregistrare