Conferința anuală de fiscalitate EY România

Vă invităm alături de noi la Conferința Anuală de Fiscalitate să discutăm despre Oportunitate, Curiozitate, Perseverență și Tehnologie în 2022.
Am intrat încrezători în 2021, un an plin de promisiuni – politică fiscală stimulativă, chiar aciclică, creștere economică, predictibilitate fiscală. An de redresare și relansare. Ce s-a întâmplat de fapt? Creșterea economică a fost pe datorie – consum și împrumuturi, inflație crescută, o scădere în nivelul veniturilor colectate la buget din impozite și contribuții sociale (27,2% din PIB), ceea ce ne plasează pe unul dintre ultimele locuri din Uniunea Europeană. A fost întărită transparența (raportarea DAC 6) și a fost demarată implementarea unei noi raportări care, deși pe termen lung va aduce simplificare, pe termen scurt, va presupune costuri crescute – umane sau de tehnologie pentru companii – Fișierul Standard de Control Fiscal (SAF-T).
Vă așteptăm joi, 20 ianuarie 2022, începând cu ora 09.00, la Conferința Anuală de Fiscalitate, pentru a afla cum va fi anul 2022 și ce efecte vor avea modificările fiscale și legislative discutate pe finalul lui 2021, ce se vor aplica în 2022

The event is finished.

Data

20 ian. 2022
Expired!

Time

09:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
EY

Organizator

EY
Link Eveniment/Înregistrare