Conferința “Big data in medicine – use of technology for better lifecare”.

În perioada 13-14 octombrie 2021 va avea loc evenimentul global “Big Data Week”, o conferință centrată pe Big Data care aduce cele mai recente descoperiri, oferă informații utile și prezintă cele mai bune practici pe care pot fi utilizate pentru implementare directă.
Centrul de Inovație si e-Health va fi reprezentat la această conferință, în cadrul sesiunilor organizate la București, de către Asist. Univ. Dr. Octavian Andronic – Coordonatorul Nucleului pentru Analiză Big Data din cadrul CieH.

Prezentările din zona de business pun accentul pe tendințe și pe beneficiile implementării soluțiilor de big data, prin studii de caz care analizează provocările și bunele practici, cu insight-uri valoroase din domenii precum: retail și ecommerce, banking, guvernamental, sănătate, turism și ospitalitate, IT.

În zona tehnică, în prim-plan sunt aduse implementările, analizate din toate perspectivele – infrastructură, arhitecturi, tehnologii utilizate și raționamentul alegerii acestora. Domeniile mari abordate sunt: Big Data – platforme, aplicații, Cloud, Inteligență Artificială și Machine Learning, Internet of Things, Securitate.

  • Parteneri: epam, Cognizant Softvision, Booking.com, ING , Microsoft, Trencadis

The event is finished.

Data

oct. 13 - 14 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord

Locație 2

Bucuresti
Amfiteatrul Spitalului Coltea
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri