Conferința de cancer bronhopulmonar: 3- 4 septembrie 2021

19% din decesele prin cancer, la nivel mondial,  sunt din rândul pacienților cu cancer bronhopulmonar.

7 din 8 pacienți sunt asimptomatici. Diagnosticarea se face prea târziu!

Tratamentul curativ poate fi folosit doar la 10% dintre pacienți. 90% dintre pacienții diagnosticați au nevoie de dumneavoastă, medicii chirurgi, oncologi, radioterapeuți, psihiatri, psihologi, farmaciști, asistenți.

Conferința de cancer bronhopulmonar, ediția VII, 03- 04 septembrie îsi propune să găsească rezolvări optime pentru cazurile pacienților diagnosticați cu cancer bronhopulmonar.

Aveți cadrul perfect pentru discuții prolifice și aflare de soluții eficiente verificate, cu și pentru pacienți,  cu practicieni din Craiova, Iași, București, etc. despre:

  • Stadializarea preoperatorie în cancerul bronhopulmonar
  • Imunoterapie
  • Importanța și relevanța relației chirurg toracic- pacient

Haideți la o discuție productivă, la finalul căreia veți avea răspunsuri la întrebări care nu și-au găsit rezolvarea până acum.

La final veți avea:

  • colaboratori noi din rândul tuturor specialiștilor implicați în diagnosticarea și tratarea pacienților cu cancer bronhopulmonar
  • Răspunsuri la întrebări legate de tratamente, abordare, gestionare diferite cazuri clinice;
  • Pentru avizul de liberă practică diplmă cu credite EMC (medici, biologi, biochimiști, asistenți medicali)/ EFC (farmaciști).
  • Parteneri: Asociația pentru Chirurgie Toracică Modernă în Craiova, Societatea Română de PNEUMOLOGIE, Ordinul Biochimiștilor, Biologilor și Chimiștilor, Asociația pentru prevenirea și controlul infecțiilor, Societatea Română de Genetică Medicală

The event is finished.

Tags:

Data

sept. 03 - 04 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
Houston Npa

Organizator

Houston Npa
Link Eveniment/Înregistrare