Conferința de medicina familiei cu participare internationala “Echilibrul delicat între stiintă, artă și comunicare”

Mai e puțin și intră în viața noastră luna lui Martie, luna ce ne aduce soarele mai aproape și ne umple sufletul de bucurie la primirea Mărțișorului. O astfel de căldură și bucurie sperăm să vă aducă și cea de a XVIII-a ediție a Conferinței de Medicina Familiei cu participare internațională.

Pentru noi, organizatorii, conferința lunii martie este Mărțișorul nostru oferit cu drag în fiecare an colegilor noștri medici de familie și asistenților medicali din cabinetele MF.

Dată fiind situația în care ne aflăm, trebuie să admitem cu tristețe că nu ne vom putea întoarce încă în sălile de conferință, atât de dragi nouă, dar promitem să vă aducem căldura și forfota din săli pe micile ecrane. Anul acesta, conferința se va desfășura în perioada 23-26 martie 2022 sub titlul „Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare”.

Vom avea parte de un eveniment unic, de mare anvergură, care adună personalități din lumea medicală ce vor conduce dezbateri sau vor prezenta teme de interes. Ne vom întâlni virtual atât cu medici de familie, care fie sunt membri ai catedrelor, fie sunt instructori-formatori, cât și cu numeroși colegi din alte specialități, ce ne-au devenit prieteni și parteneri distinși de-a lungul timpului.

Fiecare dintre lectorii noștri ne onorează cu prezența și prin prestigiul lor aduc o contribuție importantă lumii medicale.

În cadrul conferinței nu veți găsi secțiuni clar delimitate de patologie, ci mai degrabă probleme interdisciplinare, fiindcă pacientul cu multiple patologii este centrul activității noastre, dar tot în centru stau și omul sănătos și vârstnicul care are nevoie de îngrijiri speciale și copilul sănătos a cărui creștere o urmărim constant și gravida care nu este bolnavă, dar constituie o categorie aparte. Precum bine știți, Medicina Familiei este o specialitate deosebită. Ea circumscrie o mulțime de teme și subteme medicale, dar și numeroase noțiuni nemedicale și care la o primă vedere nu ar fi necesare în studiu. Cu toate acestea, în practica noastră ne lovim de ele zilnic și am considerat că este firesc și corect să fie aduse laolată.

 • 00

  zile

 • 00

  ore

 • 00

  minute

 • 00

  secunde

Data

23 - 26 mart. 2022

Time

08:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
Asociaţia Medicilor de Familie București-Ilfov

Organizator

Asociaţia Medicilor de Familie București-Ilfov
Link Eveniment/Înregistrare