Conferința Diabetul zaharat și bolile asociate, ediția a II-a

Manifestarea științifică este creditată cu credite EMC și 16 credite EFC

Am plăcerea de a vă invita să participați la A doua ediție a Conferinței „Diabetul zaharat și bolile asociate”. Întrucât este dificil să prezicem modul în care va evolua contextul pandemic, conferința se va desfășura exclusiv online în perioada 8-9 decembrie 2021.

La ora actuală, aproape toate specialitățile medicale și chirurgicale se întâlnesc zilnic cu pacienți cu diabet zaharat.

Progresul rapid al noțiunilor științifice adiacente persoanei cu diabet face ca standardul de aur pentru o îngrijire de bună calitate să fie reprezentat de o echipă multidisciplinară complexă, care să grupeze la un loc un mare număr de specialiști din domenii diverse.

Acești profesioniști din ariile respective de supraspecializare trebuie, la rândul lor, să își dezvolte un limbaj comun și o abordare coerentă și complementară, lucru care nu este posibil decât dacă își aduc reciproc la cunoștință, în mod sistematic, noutățile care au survenit în fiecare dintre domeniile lor de activitate.

În cadrul Conferinței „Diabetul zaharat și bolile asociate”, experți din diverse domenii medicale și profesioniști ai învățământului universitar își reunesc forțele pentru a aduce la zi informația referitoare la diversele forme și asocieri clinice pe care le poate prezenta diabetul zaharat în practica medicală curentă.

Participanții la această conferință vor avea ocazia să-și completeze noțiunile clinice care le sunt necesare îngrijirii pacientului cu diabet zaharat care asociază diverse alte patologii.

TAXA DE PARTICIPARE CONFERINȚĂ

50 Lei
Student – Gratuit

 

 • 00

  zile

 • 00

  ore

 • 00

  minute

 • 00

  secunde

Data

08 - 09 dec. 2021

Time

08:50 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa”, Iaşi

Organizator

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa”, Iaşi
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri