Conferința Forumul Român de Diabet, ediția 2

Marți, 18 mai, începând cu ora 14:00, are loc a doua ediție a conferinței Forumul Român de Diabet. Evenimentul este online și va fi transmis live: https://us02web.zoom.us/j/86843363585

La doi ani de la lansarea sa, Forumul Român de Diabet a înregistrat o serie de succese notabile, culminând cu adoptarea Legii 249/ 2020 privind prevenția și diagnosticarea precoce a diabetului zaharat, o premieră pentru sistemul medical românesc și una dintre puținele inițiative similare din Europa și din lume. Pentru că diabetul costă vieți și bani, este imperios necesar să discutăm despre pașii care trebuie parcurși cu celeritate la nivel instituțional astfel încât această lege să înceapă să-și facă simțite efectele: elaborarea normelor de aplicare și finanțarea acțiunilor de prevenție.

Un alt obiectiv al Forumului Român de Diabet este implementarea registrelor de pacienți, un instrument care ar ajută atât managementul persoanelor cu diabet, cât și claritatea și sustenabilitatea politicilor de sănătate în domeniu.

 

The event is finished.

Data

18 mai 2021
Expired!

Time

14:00 - 18:00
Categorii
Forumul Roman de Diabet

Organizator

Forumul Roman de Diabet
Website
https://www.forumdiabet.ro/
Link Eveniment/Înregistrare