Conferința – Imunoterapia cancerului

În perioada 1 – 4 iulie 2021 Asociația OncoHelp organizează la Timișoara cea de-a IVa ediție a conferinței cu tema Imunoterapia cancerului”, un eveniment științific național la care vor participa medici oncologi, radioterapeuți, hematologi și alte specialități conexe domeniului oncologiei.

Conferința este dedicată noutăților din domeniul oncologiei și al imunologiei aplicată în oncologie, și este creditată cu puncte EMC (Educație Medicală Continuă) de către Colegiul Medicilor din România. În cadrul conferinței, specialiști de renume din domeniul oncologiei medicale și  în specialități conexe, din țară și din străinătate (Europa și SUA), vor susține prelegeri și prezentări interactive pe teme legate de ghiduri și protocoale terapeutice. Pe lângă prelegerile științifice evenimentul va include și expoziții de prezentare a produselor farmaceutice utilizate în terapia oncologică.

Conferința are un puternic caracter educațional, adresându-se specialiștilor din domeniu care vor putea afla aspecte teoretice și practice ale utilizării terapiilor imune în tratamentul pacienților oncologici, efectele secundare ale imunoterapiei în principalele localizări maligne, importanța biomarkerilor, terapia adoptivă cu limfocite T și radio-chimio-terapia țintită.

The event is finished.

Data

iul. 01 - 04 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

Timișoara, România
Timișoara, România

Organizator

Asociația OncoHelp
Link Eveniment/Înregistrare