Conferinta Nationala Alzheimer

Deși aveam speranța ca această nouă ediție a Conferinței Naționale Alzheimer să se poată desfășura în condiții normale, care să ne permită să fim cu adevărat împreună, iată că va trebui să ne resemnăm și să ne reunim din nou în mediul online.

Avem, totuși, convingerea că va fi un eveniment atractiv, interesant și important pentru toți. Astfel, timp de patru zile se vor desfășura cursuri pentru medici specialiști și rezidenți, asistenți medicali și psihologi, precum și dezbateri cu teme referitoare la strategii inovative de diagnostic și îngrijire, rezultate ale cercetărilor recente din domeniile neuroștiințelor, a neuroimagisticii, a psihiatriei clinice și neuropsihologiei, dar și politici de sănătate mintală.

O atenție specială va fi acordată problematicii demenței în perioada pandemiei cu infecția SARS-CoV 2, din perspectiva prevenției tulburărilor cognitive, a îmbunătățirii condițiilor de diagnostic și îngrijire pentru persoanele suferinde și de susținere a îngrijitorilor și familiilor acestora.

 • 00

  zile

 • 00

  ore

 • 00

  minute

 • 00

  secunde

Data

23 - 26 feb. 2022

Time

08:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie

Organizator

Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie
Link Eveniment/Înregistrare