Conferința Națională de Alergologie și Imunologie Clinică

Societatea Română de Alergologie și Imunologie Clinică organizează prima ediție hibrid Conferinței Naționale de Alergologie și Imunologie Clinică în perioada 24-26 iunie 2021.

Acest nou format hibrid prezintă o componentă fizică și una virtuală, în acest fel va permite participanților să se alăture fizic în București (în limita admisă de reglementările legale) sau online prin intermediul platformei interactive creată pentru eveniment alergologie.mediamed.ro. Aceasta din urmă va asigura ca participanții care urmăresc conferința online să aibă o experiență dinamică și plină de conținut științific, la fel ca cei de la fața locului.

Programul științific va cuprinde subiecte cheie în managementul afecțiunilor alergice, reunind experţi renumiţi atât alergologi cât și din specialități conexe.  Participanții vor avea, astfel, ocazia de a-și dezvolta cunoștințele profesionale în cadrul evenimentului prin accesul la ultimele studii, cazuri clinice și experiențe inedite întâlnite în practica medicală de zi cu zi.

Conferința Națională a SRAIC 2021 își propune, astfel, prin abordarea multidisciplinară să-și continue misiunea educațională și îmbunătățirea portofoliului de cunoștințe în alergologie și imunologie clinică. Acest aspect este deosebit de important pentru obținerea unor rezultate optime în diagnosticarea și tratamentul pacienților și, implicit, în ameliorarea calității vieții pacienților.

 

Detalii și înscriere pe platforma evenimentului SRAIC 2021

 

The event is finished.

Data

iun. 24 - 26 2021
Expired!
Societatea Romana de Alergologie si Imunologie Clinica

Organizator

Societatea Romana de Alergologie si Imunologie Clinica
Website
https://alergologie.mediamed.ro/
Link Eveniment/Înregistrare