Conferința Națională de Imagistică a Sânului

Societatea de Imagistica Sânului din România anunță organizarea celei de-a XI-a Ediții a Conferinței Naționale de Imagistică a Sânului, la Centrul Cultural Ion Besoiu Sibiu, în perioada 3-4 decembrie 2021.

Pentru a ne asigura că respectăm măsurile în vigoare, se vor pune la dispoziție 150 de locuri cu prezență fizică pentru participanții vaccinați.

Programul științific al Conferinței va include sesiuni de prezentări orale, mese rotunde și dezbateri axate pe noutățile din imagistica senologică. Calitatea informațiilor prezentate interactiv în cadrul conferinței de către lectorii invitați din țară și din străinătate, precum și  participarea dumneavoastră la acest eveniment, sperăm să asigure succesul acestei ediții.

Societatea de Imagistica Sânului din România vă mulțumește pentru efortul pe care l-ați depus pentru a îngriji cât mai bine pacienții în condițiile pandemiei!

Conferința a fost creditată cu 12 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România prin adresa 14733 /22.10.2021

Conferința a fost creditată cu 10 credite EMC de către Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor si Asistenților Medicali din România

The event is finished.

Data

03 - 04 dec. 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

Centrul Cultural Ion Besoiu, Sibiu

Locație 2

Online
Platforma Discord
Societatea de Imagistică a sânului din România

Organizator

Societatea de Imagistică a sânului din România
Link Eveniment/Înregistrare