Conferința Națională de Microbiologie și Epidemiologie – Profesioniștii din Sănătate în Fața Pandemiei

Cea de-a 14-a ediție a Conferinței Naționale de Microbiologie și Epidemiologie – Profesioniștii din Sănătate în Fața Pandemiei, ce va avea loc în perioada 4-6 noiembrie, online.

CNME14 va fi organizată, ca de obicei, de Societatea Română de Microbiologie și Societatea Română de Epidemiologie. Pentru prima dată, anul acesta va fi partener și Societatea Româna de Strategii de Vaccinare si Promovare a Sănătății.

Organizarea celei de a 14-a ediții a CNME este un moment important, deoarece reprezintă un eveniment științific de referința pentru profesioniștii din domeniul diagnosticului, supravegherii si controlul bolilor infecțioase din România. La CNME participă anual peste 700 de specialiști si invitați, membrii celor două societăți.

Ediția din acest an este una specială, datorită implicării directe a profesioniștilor din domeniul microbiologiei și epidemiologiei în gestionarea pandemiei cu SARS CoV-2, alături de alte priorități ale sănătății publice din România, respectiv vaccinarea, rezistența la antimicrobiene, infecțiile asociate asistentei medicale, boli transmise prin vectori, infecția HIV și hepatitele virale.

 

The event is finished.

Data

04 - 06 nov. 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
Societatea Română de Epidemiologie

Organizator

Societatea Română de Epidemiologie

Alți organizatori

Societatea Română de Microbiologie
Societatea Română de Microbiologie
Link Eveniment/Înregistrare