Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale” ediția a IV-a

Grupul editorial Universul Juridic și Academia de Studii Economice din București – Facultatea de Drept organizează joi, 27 ianuarie 2022, începând cu ora 10:00Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale”, ediția a IV-a.

Există un interes legitim al tuturor celor care se încadrează în categoria profesiilor liberale (notari publici, avocați, executori judecătorești, practicieni în insolvență, evaluatori și consultanți independenți etc) în a respecta întocmai obligațiile care le revin conform legislației în vigoare cu privire la prevenirea si sancționarea spălării banilor. De aceea, dezbaterile pe această temă de larg interes, în compania celor mai buni specialiști în materie, reprezintă o bună oportunitate de racordare la realitățile de ultimă oră și de lămurire a celor mai sensibile aspecte cu care cei vizați se confruntă în activitatea lor curentă.

 • 00

  zile

 • 00

  ore

 • 00

  minute

 • 00

  secunde

Data

27 ian. 2022

Time

10:00 - 12:00

Locație

Online
Platforma Discord
Academia de Studii Economice din București

Organizator

Academia de Studii Economice din București

Alți organizatori

Grupul editorial Universul Juridic
Grupul editorial Universul Juridic
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri