Conferință Națională – Tehnologii de avangardă în tratarea durerii cronice și a plăgilor de natură venoasă

Conferința Națională dedicată medicilor de familie „Tehnologii de avangardă în tratarea durerii cronice și a plăgilor de natură venoasă” se va desfășura pe 23 septembrie 2021, începând cu ora 14.00, pe platforma ZOOM.

Evenimentul digital are ca obiectiv principal trecerea în revistă a actualităților în tratamentul durerii cronice și a plăgilor de natură venoasă în România, puse în paralel cu studii de caz și exemple de bună practică din Olanda.

Evenimentul va fi moderat de Dr. Adrian Pană, Expert Sănătate Publică, iar invitații speciali care au confirmat participarea sunt: Dr. Vasile Cepoi, Director executiv Direcția de Sănătate Publică Iași; Dr. Mihai Crețeanu, Coordonatorul Compartimentului de Radiologie Intervențională a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava; Dr. Daciana Toma, Secretar, Societatea Națională de Medicina Familiei și Dr. Cassandra Zwaan-Gagenel, GP, Director medical, Federatie WDH Midden Nederland.

Tehnologii inovatoare cu beneficii imediate în tratarea plăgilor de natură venoasă și combaterea durerii cronice, Tratarea ulcerelor venoase din perspectiva medicilor de familie, Tratamentul durerii acute al traumatismelor minore în cabinetul de medicina de familie (cu studii de caz și exemple de bună bractică din Olanda) sunt doar câteva dintre subiectele de dezbatere în cadrul Conferinței.

Manifestarea se va desfășura sub egida academică a Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași, având ca partener de implementare Oameni și Companii. Evenimentul digital este organizat cu suportul Bioptron.

Conferința „Tehnologii de avangardă în tratarea durerii cronice și a plăgilor de natură venoasă” este destinată medicilor de familie și este acreditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor România.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului și despre cum puteți să vă înscrieți la conferință regăsiți în invitația disponibilă AICI !

 

The event is finished.

Data

sept. 23 2021
Expired!

Time

14:00 - 15:00

Locație

Online
Platforma Discord
Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa”, Iaşi

Organizator

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa”, Iaşi

Alți organizatori

Oameni și Companii
Oameni și Companii
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri