Conferința specialiștilor în proiectarea spitalelor

Evenimentul, parte a seriei SHARE Talks – Experts’meetings – inițiată de SHARE Architects în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România, va reuni 100 de specialiști din domeniul proiectării de infrastructură medicală.

Scopul conferinței este de a prezenta exemple de bună practică în proiectarea medicală, prin studii de caz privind importante spitale din România și proiecte realizate de specialiști români la nivel național și internațional.

Prezentarea proiectelor va fi susținută de către echipe multidisciplinare și va fi urmată de sesiuni ample de dezbatere și dialog cu experții invitați. Sesiunile vor fi moderate de Emil Ivănescu – președintele Ordinului Arhitecților din România, filiala București, Ioan Silviu Doboși – președintele Asociației Inginerilor de Instalații din România și Andreea Tănase, consilier al Ordinului Arhitecților din România cu privire la concursuri legate de infrastructură medicală.

Înscrierea și plata taxei de participare la eveniment se face online pe site-ul https://share-architects.com/share-talk-hospitals/.

SHARE Architects a devenit în ultimii 20 de ani o rețea esențială de networking pentru profesioniștii din industria construcțiilor și arhitecturii din Europa Centrală și de Sud Est, dezvoltată în jurul conferințelor SHARE. Evenimentele SHARE au loc în Albania, Bulgaria, Bosnia & Herzegovina, Cipru, Cehia, Grecia, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia, Slovacia, Slovenia, Serbia, România. Comunitatea SHARE cuprinde peste 50.000 de specialiști în arhitectură, inginerie și construcții din aceste țări.

The event is finished.

Speakeri