Conferințele vocaționale ale Facultății de Drept – Profesia de judecător

În seria de conferințe vocaționale, Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează la data de 10 decembrie, ora 16, conferința dedicată profesiei de judecător.

Conferința va fi susținută de dl. Judecător dr.  George-Alexandru Lazăr  de la Judecătoria Sectorului 4 București.

Dl. George-Alexandru Lazăr este absolvent al Facultății de Drept din Cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Este judecător în cadrul Judecătoriei Sectorului 4 București începând cu anul 2015 și colaborator în cadrul Departamentului de Drept Penal al Facultății de Drept, Universitatea din București.

În 2020 a obținut titlul de doctor în drept cu teza publicată sub titlul „Sistemul sancționator aplicabil persoanelor juridice”.
În perioada formării în cadrul Institutului Național al Magistraturii a câștigat premiul pentru cea mai bună lucrare scrisă în cadrul Concursului de eseuri în materia dreptului omului și, în calitate de membru al echipei INM a câștigat concursul THEMIS, în Cracovia, 2014.
În 2021 a devenit formator în cadrul EASO (European Asylum Support Office), instituția europeană care gestionează formarea magistraților în dreptul azilului.

The event is finished.

Data

10 dec. 2021
Expired!

Time

16:00 - 17:00

Locație

Online
Platforma Discord
Categorii
Facultatea de Drept, UAIC, Iași

Organizator

Facultatea de Drept, UAIC, Iași
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri