Congresul CES 2021 – Experiența digitală

Congresul ESC este un eveniment fără egal: știință revoluționară, actualizări clinice esențiale pentru a vă îmbunătăți practica clinică, o facultate internațională de renume și posibilitatea de a vă conecta cu colegi din întreaga lume.

Pentru a favoriza cel mai bun mediu de învățare, am reproiectat unele dintre formatele sesiunilor pentru a vă sprijini mai bine practica și traseul educațional. Puteți deja să răsfoiți programul. Acesta va fi completat mai târziu de Late-Breaking Science și de noile ghiduri de practică clinică ESC, care vor fi dezvăluite LIVE.

Vă invităm să vă planificați din timp: rezervați-vă zilele de congres în agendă și înscrieți-vă astăzi pentru o altă experiență de neuitat.

Scopul nostru neîncetat este de a crea, folosind feedback-ul dumneavoastră, un program științific din ce în ce mai puternic, cu noi modalități de a vă întâlni și de a face schimb de informații împreună. Congresul ESC 2021 va utiliza o nouă platformă intuitivă care va permite o navigare ușoară și o interactivitate excepțională.

Congresul ESC, încă o dată, va fi locul unde trebuie să fiți; oferind o scenă globală pentru știința dvs.; o comunitate de colegi și o experiență NU doar o platformă personalizată; oferindu-vă timp și posibilitatea de a vă conecta, de a împărtăși și de a învăța cu cei mai buni și de la cei mai buni.

The event is finished.

Data

27 - 30 aug. 2021
Expired!

Time

09:00 - 20:00

Locație

Online
Platforma Discord
European Society of Cardiology

Organizator

European Society of Cardiology
Link Eveniment/Înregistrare