Congresul Național de Medicină Internă

Avem plăcerea să vă anunţ că cel de-al XXI- lea Congres Naţional de Medicină Internă se va ţine la Călimăneşti- Căciulata, între 07-10 aprilie 2021. Evenimentul va fi precedat de un curs pre-congres în data de 7 aprilie.

Deadline-ul pentru primirea lucrarilor este 1 februarie 2022. Orice depunere ulterioara, cu regret, nu va putea fi onorata.

Lucrarile se depun numai in format electronic in platforma www.medixhost.ro. Atragem atentia ca orice alta forma de trimitere NU poate si NU va fi luata in considerare.

Pentru comunicarile orale (lucrari originale, prezentari de cazuri, lucrari ale tinerilor internisti sau ale studentilor) odata cu titlul se trimite si rezumatul lucrarii. Lucrarile fara rezumat nu pot fi evaluate si, deci nici incluse in program.

Propunerile de conferinte, mese rotunde, simpozioane se trimit numai ca titlu si rugam ca fiecare din cei ce propun sa ofere minimum doua titluri pentru a putea selecta si ca sa evitam suprapunerile de tematica. Aceste reguli se adreseaza si manifestarilor organizate de firmele interesate, care sunt insistent rugate sa le respecte.

Sperăm să realizăm şi în acest an un Congres în care veţi afla noutăţi ştiinţifice, soluţii ale rezolvării unor cazuri dificile, dar şi răspunsuri la unele întrebări privind activitatea dumneavoastră curentă.
 • 00

  zile

 • 00

  ore

 • 00

  minute

 • 00

  secunde

Data

07 - 10 apr. 2022

Time

08:00 - 18:00

Locație

Călimăneşti- Căciulata
Societatea Romana de Medicina Interna

Organizator

Societatea Romana de Medicina Interna
Website
http://www.srmi.ro
Link Eveniment/Înregistrare