CONGRESUL NAȚIONAL DE NEFROLOGIE

Societatea Română de Nefrologie vă invită să participați la cea mai mare manifestare științifică dedicată experților din domeniul nefrologiei din România, respectiv Congresul Național al Societății Române de Nefrologie.

Congresul Național va avea loc în perioada 7-9 octombrie 2021 ca o combinație hibridă, un concept prin care conectăm oamenii, în siguranță, având o componentă fizică, și una virtuală. Acest nou format hibrid va permite participanților să se alăture fizic în Iași (în limita admisă de reglementările legale) sau online prin intermediul platformei interactive creată pentru eveniment.

Programul științific va cuprinde subiecte cheie în managementul bolilor cronice de rinichi, reunind experţi renumiţi atât nefrologi, cât și din specialități conexe.

Congresul Național de Nefrologie își propune, astfel, prin abordarea multidisciplinară să-și continue misiunea educațională și îmbunătățirea portofoliului de cunoștințe în domeniul nefrologiei, dializei și transplantului renal. Acest aspect este deosebit de important pentru obținerea unor rezultate optime în diagnosticarea și tratamentul pacienților și, implicit, în ameliorarea calității vieții pacienților.

Termenul limită pentru trimiterea rezumatelor: 15 iulie 2021!

Comitetul Ştiinţific al celui de-al XII-lea Congres Național de Nefrologiecare va avea loc în perioada 7-9 octombrie 2021 în Iași vă invită să participați cât mai activ la eveniment şi să susţineţi prezentări orale în cadrul acestuia. Prin urmare, medicii care își doresc să fie incluşi în programul ştiinţific pot trimite rezumatele lucrărilor realizate în domeniul larg al afecțiunilor cronice de rinichi. Încurajăm lucrările de cercetare originale!
Rezumatele lucrărilor vor intra ulterior într-un proces de evaluare, în urma căruia se va decide dacă vor fi prezentate în programul științific şi publicate în cadrul unui supliment de rezumate al congresului cotat ISBN.

The event is finished.

Data

oct. 07 - 09 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
Iași, România

Locație 2

Iași, România
Iași, România

Organizator

Societatea Română de Nefrologie
Link Eveniment/Înregistrare