Congresul Național de Neuropatie Diabetică

Societatea de Neuropatie Diabetică – Neurodiab organizează  cea de-a 8-a ediție a Congresului Național de Neuropatie Diabetică, cu participare internațională, pe 14 octombrie 2021, în format ONLINE.
Congresul Neurodiab este singura manifestare științifică din România dedicată neuropatiei diabetice. În cadrul acestei manifestări științifice, se vor prezenta noutățile și progresele înregistrate în domeniul neuropatiei diabetice.
Diabetul zaharat rămâne o provocare continuă, datorită faptului că, în evoluția sa, determină complicații cronice la nivelul tuturor organelor și sistemelor, dintre care una dintre cele mai frecvente si invalidante este neuropatia diabetică.
În cadrul Congresului Neurodiab 2021, se vor prezenta noutățile și progresele înregistrate în domeniul neuropatiei diabetice și al piciorului diabetic. Astfel, obiectivul final al manifestării este creșterea calităţii serviciilor medicale de îngrijire a persoanelor afectate de neuropatie diabetică, cât şi limitarea, prin abordare timpurie, a apariției altor complicații și a urmărilor acestora, care pot fi invalidante și conduc la scăderea calității vieții.

The event is finished.

Data

oct. 14 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
Societatea de Neuropatie Diabetică – Neurodiab

Organizator

Societatea de Neuropatie Diabetică – Neurodiab
Link Eveniment/Înregistrare