Congresul Național de Neuroștiințe Moderne “Neuroștiințele. Provocări și controverse în vremuri de pandemie”

Ediția a III-a a Congresului Național de Neuroștiințe Moderne “Neuroștiințele. Provocări și controverse în vremuri de pandemie”, va avea loc în perioada 12-16 octombrie 2021, în format Hibrid (Online & Onsite), la Hotel Unirea 4* din Iași.

Manifestarea științifică este organizată sub patronajul Societății Române de Neurochirurgie și al Societății Române de Oftalmologie.

Știința nu ia pauză indiferent de vremuri. Viata ni s-a schimbat mult și continuă să ni se schimbe. Am devenit mai solidari și așa trebuie să rămânem. Principala problemă a lumii de azi este aceea a adaptării la noile vremuri.

Prin urmare, tematica generală propusă a Congresului Național de Neuroștiințe Moderne pentru anul 2021, va fi: “Neuroștiințele. Provocări și controverse în vremuri de pandemie”. Subiectele Congresului Național de Neuroștiințe Moderne 2021 vor acoperi întregul domeniu al neuroștiințelor și vor pune accentul pe ultimele progrese din fiecare domeniu: neurochirurgie; oftalmologie; neurooftalmologie; neurologie; neuroradiologie și radiologie intervențională; neurorecuperare medicală; urgențe neurochirurgicale; traumatologie; neuroanatomie patologică; neuroanestezie; psihologie și psihiatrie, diverse).

Scopul general al acestei manifestări științifice este acela de a îmbunătăți competența și performanța publicului țintă prin furnizarea de conținut educațional de ultimă oră, care prezintă cele mai noi progrese în terapiile actuale și cercetarea clinică în neuroștiințe.

EVENIMENTUL ESTE CREDITAT CU 30 CREDITE EMC DE CĂTRE COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMÂNIA.

  • Data înscrierii: octombrie 1, 2021
  • Parteneri: Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Asociația Bridging Eastern and Western Psychiatry România, Ateneul Național din Iași, Sanitas România, Asociația Română de Radiologie Dento Maxilo Facială, Asociația Română de Algeziologie Intervențională, Colegiul Medicilor din România și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, Academia de Științe Medicale din România, Academia Română, Societatea Română de Neurooftalmologie, Societatea de Neurologie din România, Societatea Română de Glaucom, Societatea Română de Cataractă și Chirurgie Refractivă, Societatea Română Retina, Societatea Română de Chirurgie Oculoplastică, Societatea Română de Strabologie și Oftalmopediatrie, Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași,

The event is finished.

Data

oct. 12 - 16 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00
Iași, România

Locație

Iași, România
Iași, România

Locație 2

Online
Platforma Discord

Organizator

Societatea Română de Neurochirurgie

Alți organizatori

Societatea Română de Oftalmologie
Link Eveniment/Înregistrare