Cum le construim un viitor mai bun copiilor noștri

Parents 4GOOD, evenimentul la care te invităm miercuri seară, face parte din cea mai nouă inițiativă Startarium — seria Startarium 4GOOD, dedicată impactului social: programe, resurse și evenimente ce se vor desfășura de azi, pe tot parcursul anului viitor. În aceeași serie sunt deschise acum și aplicațiile la Startarium 4GOOD: Impact Accelerator, programul de creștere cu finanțare pentru ONG-uri și afaceri sociale.

4GOOD ne reconfirmă cât de important este rolul copiilor în motivarea acțiunii. Peste o treime dintre proiectele care au aplicat până acum sunt destinate bunăstării copiilor, iar afirmația “îmi doresc un viitor bun pentru ei” este frecventă printre toți fondatorii, deschiderea părinților către impact fiind depășită, poate, doar de cea a generației Z.

Mai mult, în mod direct, pentru multe femei antreprenoare, saltul către antreprenoriat este motivat de reașezarea priorităților odată cu primul copil, iar despre fenomenul “mompreneurship” se vorbește din ce în ce mai mult în ecosistem.

The event is finished.

Speakeri